Anlık Bildirim

1 milyondan fazla oyuncu yeni DOOM ile tanışmayı bekliyor

DOOM'un mobil oyunu geçtiğimiz ayın sonlarına doğru duyurulmuştu. Çok yakında yayınlanacak Mighty DOOM isimli oyunu oynamak için ön kayıt yaptıranların sayısı 1 milyonu geçti.
1 milyondan fazla oyuncu yeni DOOM ile tanışmayı bekliyor Tam Boyutta Gör
DOOM'un mobil oyunu büyük bir kitlenin ilgisini çekmiş görünüyor. Bethesda'nın Android ve iOS mobil platformlarına yönelik yeni projesi 21 Mart 2023'te kullanıcılarla buluşacak. Çıkış tarihi için geri sayım başlarken ön kayıt sayısı 1 milyon kullanıcı barajını aştı.

İzometrik bakış açısına sahip bir nişancı oyunu olan Mighty DOOM, animasyonlu DOOM evreninde geçiyor. Amacınız iblislerle savaşmak ve evcil tavşanınız Daisy'yi kurtarmak olacak. Bethesda'nın ünlü Doom Slayer'a dayanan "minyatürleştirilmiş ama güçlü bir karakter" olarak tanımladığı Mini Slayer rolünü üstleneceksiniz.

1 milyondan fazla oyuncu yeni DOOM ile tanışmayı bekliyor Tam Boyutta Gör

Tartışmalara yol açtı

Ön kayıt yaptıran oyuncular, Mighty Doom'da kullanılacak para birimi olan 80 kristalin yanı sıra silah ve ekipman da dahil olmak üzere çeşitli bonuslar kazanacaklar.

1 milyondan fazla oyuncu yeni DOOM ile tanışmayı bekliyor Tam Boyutta Gör
Şubat ayı sonunda duyurulan proje bazı tartışmalara yol açtı. Oyuncuların bir kısmı stüdyonun bu formatla serinin orijinal bölümlerinin tarzını mahvettiğini düşünüyor. Buna karşın spin-off'un mobil cihazlarda yayınlanmasının oyuncuların seriye olan ilgisini artıracağı görüşünde olanlar da var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim