Anlık Bildirim

Türk Telekom'dan deprem bölgelerindeki iletişim çalışmaları hakkında açıklama

Türk Telekom, depremden etkilenen bölgelerdeki iletişim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ücretsiz konuşma ve internet paketleri yüklendi. Sabit ve ankesörlü telefonlar ücretsiz hizmet veriyor.
Türk Telekom'dan deprem hakkında açıklama Tam Boyutta Gör
Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve çok sayıda şehri derinden etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar iletişim problemi yaşıyor. Türk Telekom, yapılan çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Ücretsiz konuşma ve internet paketi yüklendi

Şirketten yapılan açıklamaya göre Kahramanmaraş’ta öncelikli alanlara acil iletişim ve mobil baz istasyonları yerleştirildi. Deprem bölgelerindeki vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet paketleri yüklendi. İletişime kapalı olan müşterilerin mobil, internet ve sabit hatları görüşmeye açıldı. Wi-Fi hizmet noktaları ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı.

105 kişiden oluşan Türk Telekom Arama ve Kurtarma Ekibi (TTAKE), deprem bölgesine hareket ederek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermeye başladı. Bölgeye çadır, battaniye ve uyku tulumları sevk edildi. Ayrıca deprem bölgelerindeki Türk Telekom Mağazalarında vatandaşlara taşınabilir güç kaynağı (powerbank) desteği sağlanıyor.

Sabit ve ankesörlü hatlar ücretsiz kullanıma açıldı

Bölgede bulunan vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ücretsiz konuşma ve internet yüklenirken, ankesörlü telefonlardan, yurtiçinde tüm yönlere iletişim ücretsiz kullanıma sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim