Anlık Bildirim

Türkiye'de bilgisayar satışlarında 2023 lideri Lenovo oldu

Lenovo Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Lenovo, 2023 yılında Türkiye'de bilgisayar satışlarında pazar lideri oldu. Türkiye'de üst üste dördüncü kez pazar lideri olmayı başardı.
Türkiye'de bilgisayar satışlarında 2023 lideri Lenovo oldu Tam Boyutta Gör
Türkiye’de giriş, orta, ofis, gaming ve iş bilgisayarı kategorilerinde çok sayıda ürünü bulunan Lenovo Türkiye, 2023’te en yüksek pazar payını elde eden marka oldu. Lenovo, üst üste dördüncü kez pazar liderliğini elde etti.

Lenovo, Türkiye'de yüzde 20,2 pazar payı elde etti

Lenovo Türkiye’den yapılan açıklamada IDC verilerine göre Lenovo’nun 2023’te Türkiye’de pazar payı liderliği elde ettiği duyuruldu. Lenovo’nun Türkiye bilgisayar pazarındaki pazar payı yüzde 20,2 oldu. Bu sonuçla Lenovo Türkiye, üst üste 4. yılı pazar lideri olarak kapatmış oldu. Lenovo’nun Türkiye bilgisayar pazarındaki birincilikleri kategori bazında incelendiğinde ise büyük kurumsal müşteri segmentinde yüzde 33,2, dizüstü bilgisayar segmentinde yüzde 22, tüketici segmentinde yüzde 15,1 oranları ile gerçekleşti.

Lenovo hem de Türkiye’de hem de globalde yapay zekaya odaklanıyor. Hibrid yapay zeka teknolojilerinin güçlü cihaza ihtiyaç duyması nedeniyle müşterilerin talebini karşılayacak bilgisayarlara odaklanıyor. Lenovo, önümüzdeki yıl yapay zekaya dünya genelinde 1 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2609 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim