Anlık Bildirim

'Türkiye'de Yılın Otomobili 2021' finalistleri açıklandı

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” ödülünün 2021 ayağında finale kalan modeller belli oldu.

'Türkiye'de Yılın Otomobili 2021' finalistleri açıklandı Tam Boyutta Gör

'Türkiye’de Yılın Otomobili 2021' ödülünde adım adım sona yaklaşılıyor. Bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmanın final etabına kalan 7 model belli oldu.

Konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyelerinin 9 Nisan’da yaptığı oylama sonucu Dacia Sandero Stepway, Fiat Egea Cross, Hyundai i20, Peugeot 208, Renault Captur, Skoda Octavia ve Toyota Yaris finale kalmaya hak kazandı.

Türkiye'de Yılın Otomobili 2021 yarışması için ilk etapta 27 aday belirlenmişti. O adayları tekrar hatırlamak için paylaşalım ve 7 finalistin hangi rakipleri arasından sıyrıldığını görelim:

Audi A3, BMW 4 Serisi Coupe, BMW 2 Gran Coupe, Dacia Sandero, Fiat Egea Cross, Ford Puma, Ford Kuga, Hyundai i10, Hyundai i20, Jeep Wrangler, Land Rover Defender, Mercedes-Benz EQC, Mercedes-Benz GLA, Mercedes-Benz GLB, Mercedes-Benz S Serisi, Mini Cooper SE, Nissan Juke, Peugeot 208, Porsche Taycan, Renault Captur, Renault Zoe, Seat Leon, Skoda Kamiq, Skoda Scala, Skoda Octavia, Toyota Yaris, Volvo S60.

OGD üyelerinin oylarıyla belirleyeceği 7 finalist otomobil arasından en fazla puan alan finalist, Türkiye’de Yılın Otomobili seçilecek. Birinci olan otomobil için ödül töreni ise Haziran ayında gerçekleştirilecek.

Yarışma için adaylar belli olduğunda siz değerli DH okurlarının katıldığı bir anket düzenlemiştik. O anket sonucunda Peugeot 208 modeli açık bir farkla lider olmuştu. Okurlarımızın seçtiği modelin final etabına yükseldiğini soruyoruz. Peki şimdi yeniden soralım:

7 finalist arasından sizin favoriniz hangisi? Oy Ver 1105 kişi oy verdi. Sonuçları Göster

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10105 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, türkiyede yılın otomobili 2021 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim