Anlık Bildirim

Tuz tanesi büyüklüğündeki çanta 63.750 dolara satıldı

Gelişmiş 3D baskı teknolojisi kullanılarak üretilen mikroskobik boyutlardaki bir el çantası 63.750 dolara satıldı. Louis Vuitton tasarımına dayanan aksesuar iğne deliğinden geçebilecek kadar minik.

Tuz tanesi büyüklüğündeki çanta 63.750 dolara satıldı Tam Boyutta Gör

Genişliği 657 mikron olan mikroskobik boyutlardaki bir el çantası internet üzerinden yapılan bir açık artırmada 63.750 dolara satıldı. Brooklyn merkezli sanat kolektifi MSCHF tarafından oluşturulan floresan sarımsı yeşil çanta, popüler bir Louis Vuitton tasarımını temel alıyor.

Gelişmiş 3D baskı teknolojisi (iki fotonlu polimerizasyon) kullanılarak üretilen aksesuar iğne deliğinden geçebilecek kadar minik ve bir deniz tuzu tanesinden bile daha küçük. Joopiter adlı online müzayede evi tarafından tarafından gerçekleştirilen satış, bu minyatür aksesuarın oldukça yüksek bir fiyata gitmesi nedeniyle büyük ilgi gördü.

Tuz tanesi büyüklüğündeki çanta 63.750 dolara satıldı Tam Boyutta Gör

Louis Vuitton'dan müsade alınmadı

Çantada Louis Vuitton'un amblemi yer alsa da, ekip logosunu veya tasarımını kullanmak için lüks markadan herhangi bir izin almamış. Mikroskobik el çantası, moda endüstrisinin küçük çanta takıntısına hicivli bir bakış ve pratik eşyaların gerçek marka sembollerine dönüşümünü sorgulayan bir yorum niteliği taşıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim