Anlık Bildirim

Xbox'a özel olacağına dair reklamı yapılan Twelve Minutes, PlayStation için duyuruldu

Geçtiğimiz aylarda Xbox ve PC platformları için çıkış yapan, reklamı da konsolda Xbox'a özel oalcak şeklinde yapılan Twelve Minutes, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için duyuruldu.

Twelve Minutes PS4 ve PS5 için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Nomada'nın yaptığı interaktif gerilim oyunu Twelve Minutes, PlayStation konsolları için duyuruldu.

Normalde Xbox'a özel olacak şeklinde reklamı yapılan oyun aynı zamanda ilk günden Xbox Game Pass'e de eklenmişti. Bu yüzden oyunun PlayStation için duyurulması biraz sürpriz oldu diyebiliriz. Twlelve Minutes, 7 Aralık'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için çıkışını yapacak. Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

Twelve Minutes PlayStation Fragmanı

TWELVE MINUTES, tıkla-sürükle arayüzüyle kolay erişilebilir, tepeden bakışlı ve gerçek zamanlı bir etkileşimli gerilim oyunu. Karınla baş başa geçirmeyi planladığın romantik akşam, evini basıp karını cinayetle suçlayan ve seni döve döve öldüren bir polis dedektifi yüzünden kâbusa dönüşür...

Her şeyin bittiğini sandığın an kendini tam da hayatını kâbus eden dehşetin kapına dayandığı ana geri dönmüş bulursun. ON İKİ DAKİKA süren bir zaman döngüsünde sıkıştın kaldın ve artık aynı dehşeti defalarca ve defalarca yaşamak zorundasın...

Ta ki başına geleceklerin bilgisini kullanarak düğümü çözmenin ve döngüyü kırmanın bir yolunu bulana kadar.

CİNNET'in kâbusumsu gerilimi, ARKA PENCERE'nin klostrofobisi ve MEMENTO'nun parçalı yapısı TWELVE MINUTES oyununda harmanlanıyor. Oyunu James McAvoy, Daisy Ridley ve Willem Dafoe gibi yıldızlar seslendiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8016 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Twelve Minutes, PlayStation ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim