Anlık Bildirim

Twitter Blue abonelik hizmeti başladı

Twitter kullanıcılarının belirli gelişmiş özelliklere ve avantajlara erişim sağlayabilecekleri Twitter Blue abonelik hizmeti an itibariyle 2 ülkede erişime açılmış durumda. 

Twitter Blue nedir? Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce Instagram’ın abonelik hizmetinin başladığı haberinin ardından Twitter için de benzer bir haber geldi. Twitter Blue adındaki abonelik sistemi kullanıcılara bazı avantajlar sunuyor. 

Twitter Blue nedir?

Twitter Blue bir süredir firmanın üzerinde çalıştığı bir gelir modeliydi. Aylık 2.99$ karşılığında kullanıcılar platformda standart kullanıcılara göre bazı ekstra özellikleri kullanma şansına sahip oluyor. 

ABD ve Yeni Zelanda’da başlayan Twitter Blue sisteminde The Washington Post, L.A. Times, USA TODAY, The Atlantic, Reuters, The Daily Beast, Rolling Stone, BuzzFeed, Insider gibi yayınların makalelerine reklamsız olarak erişim sağlanabiliyor. En iyi makaleler bölümünün de sunulduğu bu kısımda Twitter yayıncılarla gelir paylaşımı yapıyor.

İkinci olarak bir gönderiyi Gönder butonuna tıkladığınız zaman belirli bir süre geri alma özelliği aktif oluyor. Geri alma yapmazsanız gönderi paylaşılıyor. Diğer taraftan Okuma modu uzun gönderileri tek bir sayfa olarak kullanıcıya sunuyor. 

Yine alt kısımdaki 4 ögelik gezinti menüsünü özelleştirme imkanı mevcut. Toplamda 6 adede kadar farklı ögelerle burayı özelleştirebiliyorsunuz. Son olarak daha gelişmiş bir Sık Kullanılanlar bölümü ve 10 dakikalık video özelliğinin test edildiği deneysel bölüme de erişim sunuluyor. Twitter Blue önümüzdeki dönemde daha fazla ülkeye gidecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim