Anlık Bildirim

Twitter, kullanıcıların hassas görseller için içerik uyarıları eklenmesini sağlayacak

Sosyal medya platformu Twitter, tüm kullanıcılar için uygun olmayabilecek görseller paylaşılırken kullanıcıların içerik uyarıları eklemesine olanak tanıyacak bir özelliği test ediyor.

Twitter, paylaşılan görsellere uyarılar eklenmesine izin verecek

Twitter, kullanıcıların paylaştıkları resim ve videolara içerik uyarıları eklemesini sağlayacak yeni bir özelliği test ediyor. Şirket bu sayede kullanıcıların herkes için uygun olmayabilecek görseller paylaşmak istediğinde diğer kullanıcıları uyarabilmesini sağlayacak.

Özelliğe erişimi olan kullanıcılar bir fotoğraf paylaşmak istediklerinde, tweete ekledikleri fotoğrafın sağ alt kısmındaki üç nokta simgesi üzerinden açılan resim düzenleme arayüzüne eklenen yeni bayrak düğmesinden özelliğe erişim sağlayabilecekler. Şu an için görsellere çıplaklık, şiddet ve hassas içerik uyarıları eklenebiliyor.

Bazı kullanıcılara sunuldu

Özelliğin eklendiği görseller paylaşıldığında bulanıklaştırılarak üzerinde tweeti paylaşan kişinin neden o görsele uyarı eklediğine dair bir not yer alacak. Diğer kullanıcılar yalnızca bu uyarıyı kabul ettiklerinde görsele erişim sağlayabilecek.

Twitter, içerik uyarıları özelliğini şu anda test ettiğini ve yalnızca bazı kullanıcılara sunduğunu duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim