Anlık Bildirim

Twitter, içerik uyarılarını tüm kullanıcılara sunuyor

Twitter, kullanıcıların paylaşacakları bir fotoğrafa veya videoya ekleyebilecekleri ve bu sayede takipçilerini görsel hakkında uyarabilecekleri üç yeni filtreleme seçeneği sunuyor.

Twitter, içerik uyarılarını tüm kullanıcılara sunuyor Tam Boyutta Gör

Twitter, geçtiğimiz Aralık ayında test etmeye başladığı tweetler için içerik uyarılarını tüm kullanıcılarına sunmaya başladığını paylaştı. Kullanıcılar, yeni özellik sayesinde tüm gönderileri için kapsamlı bir uyarı eklemek yerine tek tek yaptığı paylaşımlara göre  çıplaklık, şiddet ve hassas filtreleri ekleyebilecek.

Görseller için uyarı geliyor

Sosyal medya platformu, takipçilerini paylaştıkları fotoğraf ya da video hakkında uyarmak isteyen kullanıcılar için üç farklı filtre seçeneği sunuyor. Uyarı eklenmek istendiğinde fotoğraf veya video düzenlenirken sağ altta yer alan bayrak düğmesi üzerinden erişim sağlanabilecek.

Twitter, yeni özelliği: "Tweetlediğiniz fotoğraflara ve videolara bir kerelik hassas içerik uyarıları ekleme seçeneği artık Android, iOS ve web'deki herkes tarafından kullanılabilir." ifadeleriyle duyurdu.

Twitter'da filtre eklenen görseli görüntülemek isteyen kullanıcıların, bulanık olan görselin üzerindeki uyarıyla beraber yer alan 'Göster' seçeneğine dokunmaları gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim