Anlık Bildirim

Twitter YouTube'laşıyor! Paylaştığınız iletiyi kaç kişi görüntüledi?

Twitter'ın sahibi olan Elon Musk bir kez daha karşımızda. Twitter Hesabı Etkinlik İstatistikleri başlığı altında toplanan istatistiklere yenisi eklendi: Görüntülenme Sayısı.
DonanımHaber Twitter hesabı Tam Boyutta Gör
Bu ayın başında Twitter için Görüntülenme Sayısı özelliğini aktif edeceğine söz veren Elon Musk sözünü yerine getirdi. iOS ve Android kullanıcıları için devreye sokulan bu özellik çok yakında internet tarayıcılarında da görülebilecek.

Twitter için Görüntülenme Sayısı özelliği ne işe yarıyor?

Bu yenilik sayesinde paylaştığınız bir iletinin kaç kişi tarafından görüntülendiğini öğrenebileceksiniz. Aynı şekilde siz de bir kişinin paylaştığı iletinin kaç kişi tarafından görüntülendiğini öğrenebileceksiniz.

Bu özellik her iletide yer almayacak. Eski iletiler, Twitter Toplulukları ile ilgili olan paylaşımlar ve Twitter Çevresi hakkında yayımlanan içerikler bu özellikten mahrum kalacak.

İletinizi görüntüleyen kullanıcıların iletinizi nerede gördüğü veya sizin profilinizi takip edip etmemesi önemli değil. Zira kendi iletinize baksanız bile bu eylem bir görüntülenme sayısı olarak sisteme kayıt ediliyor.

Bu özelliğin çığır açıcı bir özellik olduğunu söyleyemeyiz çünkü bir profil sahibi paylaştığı bir iletinin kaç kişi tarafından görüntülendiğini Twitter'ın sunduğu analiz hizmeti sayesinde görebiliyor. Buradaki tek fark bu verinin artık herkes tarafından görülebilmesi.

Görüntülenme Sayısı henüz her ülkede aktif değil. Bu özelliğin kademeli bir şekilde her kullanıcıya görünür kılınacağı tahmin ediliyor.

Kaynakça https://www.indiatoday.in/technology/story/twitter-view-count-feature-now-lets-you-see-how-many-people-saw-your-tweets-2312532-2022-12-23?utm_source=feedly https://www.theverge.com/2022/12/21/23522064/twitter-view-count-roll-out-personal-info Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim