Anlık Bildirim

Elon Musk, Twitter'ın başına geçecek bir aptal arıyor

Twitter kullanıcılarının yarısından fazlası tarafından istifası istenen Elon Musk, bu işi kabul edecek kadar aptal birini bulur bulmaz CEO'luğu bırakacağını açıkladı.
Elon Musk, Twitter'ın başına geçecek bir aptal arıyor Tam Boyutta Gör
Elon Musk geçtiğimiz günlerde Twitter’daki CEO'luk görevinden istifa edip etmeme konusunda bir anket başlatmış ve çıkan sonucu kabul edeceğini söylemişti. Kullanıcıların yarısından fazlası tarafından istifa etmesi istenen Musk sessizliğini bozdu.

Amerikalı girişimci "Bu işi kabul edecek kadar aptal birini bulur bulmaz CEO'luktan istifa edeceğim! Sonrasında sadece yazılım ve sunucu ekiplerini yöneteceğim" dedi. Elbette ki Musk, CEO'luktan ayrılsa bile Twitter'ın iplerini elinde tutacak.

Formalite icabı mı?

Sosyal platformun ağırlıklı olarak sunucu ve yazılımdan oluştuğu göz önüne alındığında Elon Musk'ın CEO'lık pozisyonundan ayrılması bir formalite olarak değerlendirilebilir. Görünüşe bakılırsa sadece isminin yanında CEO unvanı yer almayacak.

Elon Musk zaten şirketlerinin çoğunu fiilen bu şekilde yönettiği için ortada şaşırılacak birşey yok. Her defasında patronluktan nefret ettiğini ve mühendis olduğunu söyleyen Elon Musk, Tesla CEO'luğunu da bir başka isme devretmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim