Anlık Bildirim

Uber Türkiye, her yolculukta artık 20 TL sabit hizmet bedeli alacak!

Ticari taksilerde kullanılan Uber uygulamasında tüketicilere ek maliyet geldi. Yeni yapılan düzenlemeyle birlikte Uber aracılığıyla taksi çağıran kişiler Uber'e 20 lira komisyon ödeyecek.
Uber Türkiye, 20 TL hizmet bedeli alacak Tam Boyutta Gör
Uber Türkiye, tepki çeken bir adım atarak ticari taksilerde kullanılan Uber uygulamasında tüketicilere ek maliyet getirdi. Yeni yapılan düzenlemeyle birlikte Uber aracılığıyla ticari taksi çağıran kişiler her yolculukta artık 20 TL sabit hizmet bedeli ödeyecek. Uber Türkiye bu bilgilendirmeyi kullanıcılarına bildirim, e-posta ve mesaj yoluyla iletti.

Uber Türkiye, 20 TL hizmet bedeli alacak

Uber'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 11 Aralık Pazartesi gününden itibaren Uber uygulaması üzerinden gerçekleştirilen yolculuklar için 20TL tutarında sabit hizmet bedeli nihai yolculuk ücretine eklenecektir.”

Uber Türkiye, her yolculukta 20 TL sabit hizmet bedeli alacak! Tam Boyutta Gör
Bu hizmet bedeli, hem nakit hem de uygulama içi kredi kartı ödemeli yolculuklarda geçerli olup, yolculuk özetinizde görünecek şekilde nihai yolculuk ücretine eklenecek. Kredi kartı yolculuklarında hizmet bedeli, yolculuk ücretine otomatik olarak yansıyacak. Nakit yolculuklarınızda ise sürücü, yolculuk ücretine eklenecek sabit hizmet bedelini Uber adına sizden tahsil edecek.

Uber ayrıca hizmet bedelinin, her bir yolculuk için 20 TL sabit bir ücret olduğunu, yolculuğunuzun mesafesine veya süresine bakılmaksızın aynı kalacağının da altını çiziyor.

Kaynakça https://twitter.com/gizeemsk/status/1734094071897923712 https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/taksi-ucretlerine-uber-zammi-20-lira-komisyon-odenecek-42374218 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim