Anlık Bildirim

Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF'23 başladı

Dünyanın en büyük dördüncü savunma sanayi fuarı IDEF'23, kapılarını ziyaretçilere açtı. IDEF'23'te yerli savunma sanayi firmalarının yeni ürünleri tanıtılacak.   
Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF'23 başladı Tam Boyutta Gör
İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF'23 kapılarını açtı. 25-28 Temmuz 2023 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde savunma sanayi ve havacılık teknolojileri sergilenecek. Fuara savunma sanayi alanında faaliyet gösteren profesyoneller ve bu alana ilgi duyan öğrenciler katılabiliyor.
Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF'23 başladı Tam Boyutta Gör
Katılımcı firma sayısı bakımından dünyanın en büyük dördüncü sanayi fuarı olan IDEF’23’e 689 yerli ve 772 yabancı katılımcı olmak üzere toplam 1.461 firmanın teknolojileri sergileniyor. Ayrıca 81 ülkenin 189 heyeti de fuarı ziyaret edecek. IDEF kapsamında yerli ve yabancı resmi heyetler ile katılımcı firmalar arasında çeşitli iş birliği görüşmeleri gerçekleştirilecek. Ayrıca önemli projelere ilişkin sözleşmeler imzalanacak.

ASELSAN, ROKETSAN, STM, TUSAŞ, TEI, METEKSAN, CANiK ve FNSS gibi yerli savunma sanayi firmalarının yeni ürünleri IDEF’23’te tanıtılıyor. IDEF’23, 28 Temmuz’da sona erecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim