Anlık Bildirim

UNICEF artık Bitcoin ve Ethereum bağışılarını kabul ediyor

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) artık kripto para şeklinde yapılan bağışları kabul edecek. UNICEF'e şimdi Bitcoin ve Ethereum bağışı yapılabiliyor.

UNICEF artık Bitcoin ve Ethereum bağışılarını kabul ediyor Tam Boyutta Gör

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu veya kısaca UNICEF, son zamanlarda çok tartışılan kripto para birimlerine karşı olumlu yaklaşıyor. Yapılan açıklamalara göre UNICEF'e bundan böyle Bitcoin ve Ethereum kripto para birimleriyle bağış yapılabilecek.

UNICEF kripto para birimlerine sıcak bakıyor

Kripto para birimlerine karşı olumlu yaklaşan ilk Birleşmiş Milletler kuruluşu olan UNICEF, bu kararı ile birlikte yurtdışından gönderilen para transferlerinden yapılan kesintilerin de kısmen önüne geçmiş olacak. Ayrıca bağışçıların, gönderdikleri kripto paranın hangi girişimlere ne şekilde harcandığını da görebilecekleri belirtiliyor.

UNICEF artık Bitcoin ve Ethereum bağışılarını kabul ediyor Tam Boyutta Gör

UNICEF Genel Müdürü Henrietta Fore konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: "Bu, UNICEF için yeni ve heyecan verici bir girişim. Dijital ekonomiler ve para birimleri, gelecek nesillerin hayatlarını şekillendirme potansiyeline sahipse, sundukları fırsatları araştırmamız önemlidir. Bu yüzden Kripto Para Fonumuzun oluşturulması insani ve kalkınma çalışmalarında önemli ve memnuniyet verici bir adımdır."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim