Anlık Bildirim

Bitcoin Stok Akış Modeli’nin yaratıcısı PlanB’den yeni Bitcoin öngörüsü

Twitter'da PlanB kullanıcı adlı ünlü kripto para analisti, Bitcoin'in yeni fiyat rekoru kıracağını ön gördü. Hazırladığı grafikle bu analizini destekledi.         

Ünlü analist PlanB’den yeni Bitcoin öngörüsü Tam Boyutta Gör

Bitcoin Stok Akış Modeli’nin yaratıcısı kripto para analisti PlanB, geçmiş verilerden yola çıkarak lider kripto para biriminin mevcut piyasa döngüsü içerisinde henüz zirvesini kaydetmediğini ifade etti.

Twitter’de yaklaşık 1,6 milyon takipçisi bulunan PlanB, 69 bin dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorununun mevcut döngüde Bitcoin’in zirvesi olmayacağını ifade etti. PlanB Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bu döngü için 69 bin dolarlık seviyenin en yüksek seviye olduğunu düşünmüyorum”

Zira PlanB’ye göre 69 bin dolar seviyesi Bitcoin’in zirvesi olsaydı çok daha farklı sonuçlarla karşılaşabilirdik. Önde gelen kripto para analisti, eğer ayı piyasasına girseydik lider kripto para biriminin 200 haftalık ortalamanın yani 18 bin doların altına gerileyerek 14 bin dolara kadar düşebileceğini ifade etti. 

Ancak bu öngörüye rağmen PlanB Bitcoin’de bu denli büyük bir düşüş beklemiyor. Bu haberin hazırlandığı sırada lider kripto para birimi Bitcoin, 48 bin dolar bandında işlem görüyordu. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim