Anlık Bildirim

Ünlü video oyun analistinden PlayStation 4 sahipleri için güzel haber!

Video oyun, sosyal medya, dijital medya ve elektronik analisti olan Michael Pachter, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda PlayStation 4 sahipleri için güzel bir haber paylaştı.

Ünlü analistten PS4 sahipleri için güzel haber Tam Boyutta Gör

Her nesil geçişinde bildiğiniz gibi oyuncuların aklında iki soru oluyor. Yeni nesil oyunları ne zaman gelecek, eski nesil konsola daha ne kadar oyun gelmeye devam edecek? PlayStation 5'e gelen oyunlar konusunda kullanıcılar biraz mutsuz olsa da PlayStation 4 sahipleri bir süre daha mutlu olacak gibi duruyor.

PS4'ü Yakın Bir Dönemde Görmezden Gelemezler

Video oyun, sosyal medya, dijital medya ve elektronik analisti olan ünlü isim Michael Pachter, geçtiğimiz günlerde bir röportaja katıldı ve PlayStation 4/5'in gelecekteki durumu hakkında konuştu. Pachter, verdiği röportajda PlayStation 4 sahiplerini sevindirecek bir haber verdi. Söylediğine göre Sony eğer para kazanmak istiyorsa yakın zamanda PlayStation 4'ü görmezden gelemez.

Michael Pachter "Bir oyundan para kazanabilmeleri için önce yeterli sayıda konsol satmaları gerekiyor. Bu yüzden PlayStation 5'in satışları istedikleri seviyeye gelmeden PlayStation 4'ü görmezden gelemezler. Bu yüzden 2023'e kadar PlayStation 4'e oyun çıkaracaklarını düşünüyorum." dedi.

Aslında yapılan resmi açıklamalara baktığımızda da PS5'e özel olması beklenen birçok büyük oyunun PS4'e de geleceği açıklandı. God of War, Horizon ve Gran Turismo buna örnek diyebiliriz. Ancak yine 2023'e kadar destek olması biraz uzun ki burada büyük ihtimalle çip krizinin sebep olduğu stok sıkıntısı devreye giriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim