Anlık Bildirim

Unreal Engine 5 ile oluşturulmuş Dragon Age, Star Wars ve Counter Strike görüntüleri

Epic Games'in oyun motoru Unreal Engine'in yeni sürümü Unreal Engine 5 ile oluşturulan hayran yapımı Counter Strike, Star Wars ve Dragon Age görüntüleri paylaşıldı.

Unreal Engine 5 ile oluşturulmuş oyun görüntüleri Tam Boyutta Gör

Tanıtıldığı günden bu yana oyuncuların ve geliştiricilerin bir hayli ilgilisi çeken Unreal Engine 5'in demosu bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Yayınlanmasından bu yana da birçok hayran bırakan video görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde de bunların arasında üç yeni yapım daha eklendi.

Birkaç farklı Unreal Engine 5 kullanıcısı geçtiğimiz günlerde popüler markalardan Star Wars ve popüler oyunlardan Dragon Age ve Counter Strike'dan görüntüler paylaştı. Bu görüntüler Unreal Engine 5 ile yaratılmış görüntüler. Bu videolar bizlere Unreal Engine 5'in gücünü tekrar kanıtlıyor diyebiliriz.

Özellikle Counter Strike videosunda popüler Dust 2 ve Inferno haritalarını yenilenmiş olarak görmek de bir hayli enteresan. Videoları aşağıda bulabilirsiniz.

Counter Strike - A R E Z

Star Wars - WoofWoofWolffe

Dragon Age - Leo Torres

Kaynakça https://www.dsogaming.com/news/counter-strike-global-offensive-fan-remake-in-unreal-engine-5-available-for-download/ https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/star-wars-dragon-age-inquisition-look-cool-in-unreal-engine-5/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18952 kez okundu.
19 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
unreal engine 5, counter strike ve
3 etiket daha dragon age Star Wars Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim