Anlık Bildirim

Uzun aranın ardından yolcu uçuşları başlıyor

Türkiye'de uzun ara verilen yolcu uçuşları 1 Haziran itibariyle başlıyor. Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus Hava Yolları, 1 Haziran'dan itibaren belirli şehirlere uçuş gerçekleştirecek.

Uzun aranın ardından yolcu uçuşları başlıyor Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’de 27 Mart tarihinde tüm dış hat yolcu seferleri, 4 Nisan tarihinde tüm iç hat yolcu seferleri durduruldu. Normalleşme adımları kapsamında havacılıkta da normalleşmeye gidiliyor ve 1 Haziran tarihine iç hat uçuşları başlıyor.

Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yolları’ndan yapılan resmi açıklamayla 1 Haziran’da iç hat uçuşlarının başlayacağı duyuruldu. THY, AnadoluJet ve Pegasus Hava Yolları ilk olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Trabzon, uçuşları gerçekleştirecek.

İç hat seferlerinde HES Kodu zorunlu olacak. Müşteriler HES kodunu bilet alırken ve havaalanında yetkililere ibraz edecek. Uçuşlarda oturma düzeninde herhangi bir kısıtlama olmayacak, eski düzende devam edilecek. Dış hat seferlerinin ne zaman başlayacağı hakkında henüz resmi açıklama yok. Yurt dışına charter (kurtarma) uçuşları yapılmaya devam ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim