Anlık Bildirim

Riot Games'in popüler oyunu Valorant, mobil cihazlara geliyor

Riot Games'in son oyunlarından birisi olan ve birinci yılını kutlayan Valorant'ın mobil cihazlara da geleceği açıklandı.                                         

Valorant mobil cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Riot Games'in yaptığı Valorant, bugün birinci yılını kutluyor. League of Legends ile başarı yakalayan Riot Games, geçtiğimiz yıllarda birçok farklı türde oyun çıkaracağını duyurmuş ve geçtiğimiz yıl da shooter türündeki oyunları Valorant'ı piyasaya sürmüştü. Şimdi bu popüler yapım, yeni bir platforma daha geliyor.

Valorant Mobil Cihazlara Geliyor

Valorant'ın birinci yılını kutlayan Riot Games, oyun hakkında birkaç istatistik paylaştı. İstatistikler dışında mobil oyuncular için güzel de bir haber verdi. Riot Games'in açıklamasına göre Valorant, mobil cihazlar için de çıkış yapacak. Ancak ne yazık ki oyunun mobil sürümü ile ilgili hiçbir detay paylaşılmadı.

Riot Games'in VALORANT Baş Yapımcısı Anna Donlon, konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: "Birinci yıl için en önemli hedeflerimizden biri küresel FPS topluluğunun güvenini ve saygısını kazanmak, ayrıca VALORANT'ın her daim vakit ayırmaya değecek bir taktiksel nişancı oyunu olacağını oyunculara kanıtlamaktı. Giderek büyüyen oyuncu topluluğunun, VALORANT'la yapmak istediğimiz şeyi görmesi ve bunu takdir etmesi bizim hayal ettiklerimizin çok ötesinde bir şey oldu. Aynı rekabetçi VALORANT deneyimini yakında daha fazla küresel oyuncuya ulaştıracak olmak bizi çok heyecanlandırıyor." 

Ayrıca Riot Games, ayda 14 milyondan fazla aktif oyuncu sayısına ulaştıklarını söylerken oyunun ilk senesinde yarım milyardan fazla karşılaşmaya ev sahipliği yaptığını da ekledi. Oyunun mobil sürümüne dair ayrıntılar geldikçe sizleri bilgilendireceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12280 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
valorant, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim