Anlık Bildirim

Valve'ın yeni oyunu Deadlock'tan oynanış görüntüleri sızdırıldı

Valve'ın bir süredir gündemde olan shooter oyunu Deadlock'tan oynanış görüntüleri sızdırıldı. Oyunun Counter-Strike ve Dota kadar büyük olduğu söyleniyor. İşte detaylar...
Valve'ın yeni oyunu Deadlock'tan oynanış görüntüleri sızdırıldı! Tam Boyutta Gör
Oyun dünyasının devlerinden Valve, bildiğiniz gibi uzun süredir herhangi bir oyunla karşımıza çıkmadı. Yakın tarihte ise sürpriz bir sızıntı ortaya çıkmış ve Deadlock adlı yeni bir oyuna ilişkin bilgiler paylaşılmıştı. Geçtiğimiz dakikalarda ise oyuna ait ilk oynanış videosu sızdırıldı.

CS ve DOTA kadar büyük 

Şimdiye kadar söylenenlere göre Deadlock, 6v6 takım bazlı oynanışa sahip bir Arena Shooter & MOBA oyunu olarak karşımıza çıkacak. Sızdırılan oynanış videosu ise, oyunun tıpkı Team Fortress 2 gibi hızlı bir oynanışa sahip olacağını bizlere gösteriyor. Hatta bunun için haritada ray benzeri bir sisteme de yer verilmiş.

Videoda, karakter tasarımlarına da erken bir bakış atıyoruz. Daha önce her biri farklı ulti ve yeteneklere sahip 19'dan fazla karakterin oyunda bulunacağı belirtilmişti. Şu an için bildiklerimiz ise bunun ötesine geçmiş değil. 

Valve'ın henüz bu sızıntılar ile ilgili bir açıklaması yok. Ancak şirketi yakından takip eden Tyler McVicker, Deadlock'un 2018’den beridir geliştirildiğini ve yüzlerce oyuncu tarafından kapalı alfa aşamasında test edildiğini söylüyor. Oyunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3735 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Valve Deadlock, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim