Anlık Bildirim

Popüler seri Venom'ın 3. filmi için çalışmalar başladı

Geçtiğimiz aylarda ikinci filmi yayınlanan Venom serisinin üçüncü filmi için çalışmaların çoktan başladığı açıklandı. Ne yazık ki üçüncü film ile ilgili bir detay paylaşılmadı. 

Venom'ın 3. filmi için çalışmalar başladı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Marvel yapımları şu anda hem Disney tarafından hem de Sony tarafından sinemalara taşınıyor. Sony'nin şu ana kadar seri haline getirdiği tek karakter Venom karakteri. Venom severler için de geçtiğimiz saatlerde güzel bir haber paylaşıldı.

Venom 3 Çalışmaları Başladı

İlk filmi ile birçok eleştiriye maruz kalan ancak yine de gişede başarılı olan Venom'ın ikinci filmi geçtiğimiz aylarda yayınlandı. İkinci film de aynı şekilde eleştirilse de gişe anlamında güzel bir başarı sağladı. Bu yüzden üçüncü film çok da şaşırtmadı diyebiliriz. 

Spider-Man: No Way Home yapımcısı geçtiğimiz günlerde katıldığı bir röportajda Venom 3 planlarına başladıklarını ancak şu anda odak noktalarının Spider-Man: No Way Home olduğunu söyledi. Spider-Man: No Way Home ile birlikte sanıyoruz ki iki evreni daha net bir şekilde birbirilerine bağlayacaklar. 

Üçüncü film ile ilgili hiçbir ipucuya sahip değiliz ne yazık ki ancak Spider-Man: No Way Home ile birlikte bazı ipuçlarına sahip olabiliriz. Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık'ta vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6723 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
venom, marvel ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim