Anlık Bildirim

Netflix'in Viking dizisi Vikings: Valhalla'dan ilk bakış videosu geldi

Popüler Vikings dizisinin 100 yıl sonrasını anlatan Vikings: Valhalla'nın ilk bakış videosu geldi. Dizi 2022'de yayında olacak.

Vikings: Valhalla'dan ilk bakış videsu geldi Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler video akış platformlarından biri olan Netflix, Tudum etkinliği esnasında yeni dizisi olan Vikings Valhalla'dan ilk video geldi.

Günümüzün en popüler yapımlarından biri olan Vikings dizisinden 100 yıl sonra geçecek olan Netflix dizisi Vikings: Valhalla'da, Danimarka Kralı Canute ve İskandinav kaşif Leif Erikson gibi tarihi isimler bulunacak. Dizinin 24 bölümden oluşması bekleniyor.

Vikings dizisinin yaratıcısı Michael Hirst, bu dizinin yönetici yapımcısı olacak. Vikings: Valhalla'nın yaratıcılığını ve baş yazarlığını ise Jeb Stuart üstlenecek. Ne yazık ki dizinin yayın tarihi bilinmiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Caroline Henderson, Pollyanna McIntosh ve Asbjørn Krogh Nissen bulunuyor.

Vikings: Valhalla İlk Bakış Videosu

Yeni dizi Vikings Valhalla,11. yüzyılın ilk yıllarında başlıyor ve gelmiş geçmiş en ünlü Vikingler arasında sayılan Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada ve Norman Kralı Fatih William'ın efsanevi maceralarını anlatıyor. Devamlı değişen ve dönüşümden geçen dünyada hayatta kalma mücadelesi veren bu kahramanlar, diğerlerine öncülük ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim