Anlık Bildirim

Vivo NEX 5'in tasarımı sızdırıldı: Büyük bir kamera çıkıntısı ile geliyor

Vivo'nun yeni amiral gemisi telefonu Nex 5 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Notebookcheck tarafından tasarımı sızdırılan telefon, büyük bir kamera çıkıntısı ile geliyor.

Vivo NEX 5'in tasarımı ortaya çıktı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Bütçe dostu telefonlar ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaran Vivo, yeni amiral gemisi modeli Nex 5'i yakında piyasaya sürecek. Kullanıcılar tarafından merakla beklenen yeni telefonun arka tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı.

Kamera özellikleri ile öne çıkabilir

Weibo ve NotebookCheck tarafından sızdırılan bilgilere göre arka bölümde büyük bir çıkıntıya sahip olacak yeni telefon, üst düzey bir kamera sistemi ile gelecek. Bununla birlikte günümüzde küçük sensörleri geride bırakarak büyük kamera sensörlerine geçiş yapan amiral gemisi telefonlara katılacak Vivo Nex 5'in az üç adet büyük kamera sensörü ile gelmesi bekleniyor.

Diğer özelliklere geldiğimizde Qualcomm'un en yeni işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 1'den güç alacak Vivo Nex 5, 8 GB RAM + 256 GB depolama, 12 GB RAM + 256 GB depolama ve 12 GB RAM + 512 GB depolama seçeneklerine sahip olacak. Ayrıca Toprak Grisi veya Gece Siyahı dahil olmak üzere birden fazla renk seçeneği ile kullanıcılara sunulacak. 

Paylaşılan bilgiler henüz resmi olarak doğrulanmamış olsa da, üst düzey özellikler ve uygun bir fiyatla gelmesi beklenen Vivo Nex 5'in rakipleri arasından dikkat çekebileceğini söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim