Anlık Bildirim

Telefon değil, kamera cumhuriyeti: vivo NEX 5 toplam 7 kameraya sahip olacak

vivo'nun yenilikçi NEX serisinin devam modeli vivo NEX 5, biri ekran altında olmak üzere toplamda 7 kameralı bir kuruluma ev sahipliği yapacak.                  

vivo NEX 5, toplam 7 kamerayla gelecek Tam Boyutta Gör

vivo'nun yenilikçi akıllı telefon serisi NEX ailesine katılacak olan yeni modele ilişkin bazı önemli detaylar paylaşıldı. Buna göre bir süredir sessizliğini koruyan NEX serisine eklenecek yeni modelde, biri ekran altında olmak üzere toplam 7 kamera bulunacak.

vivo NEX 5, kamerasıyla fark yaratacak

vivo NEX 5'e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar da bu iddiaları destekler nitelikte. Zira arka tarafta devasa bir modül içerisine yerleştirilmiş 6 adet lens göze çarpıyor. Arka kameralardan en az iki sensörün 50 MP çözünürlüğünde olacağı ve Zeiss optik kullanılacağı da gelen diğer bilgiler arasında.

vivo NEX 5, toplam 7 kamerayla gelecek
 

Henüz teyit edilemeyen bazı raporlar, vivo NEX 5'in sahip olacağı birtakım özellikleri de gözler önüne seriyor. Öyle ki akıllı telefonda, 2K çözünürlüklü ve 144 Hz yenileme hızına sahip 6.78 inç büyüklüğünde AMOLED ekran, 32 megapiksel ekrana gömülü ön kamera ve 66 watt hızlı şarj desteki 4500 mAh pil bulunacak.

Öte yandan vivo NEX 5'in üst düzey bir akıllı telefon olacağı düşünüldüğünde de telefona Qualcomm'un yeni çıkacak Snapdragon 898 yonga setinin güç vereceğini söylemek yanlış olmayacaktır. vivo NEX 5'in önümüzdeki yıl duyurulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9652 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vivo, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim