Anlık Bildirim

Volkswagen, 2026 yılına kadar 10 yeni elektrikli araç piyasaya sürecek

Alman otomobil devi Volkswagen, 2026 yılına kadar 10 yeni elektrikli model çıkaracağını resmen açıkladı. Şirketin planları arasında 20.000 euro'nun altında sunulacak uygun fiyatlı bir araç da var.
Volkswagen, 2026 yılına kadar 10 yeni elektrikli araç çıkaracak Tam Boyutta Gör
Volkswagen, 2026 yılına kadar 10 yeni model çıkararak ID elektrikli araç ailesini önemli ölçüde genişletmeyi planlıyor. Şirket bu konudaki açıklamasını kendi resmi web sitesi aracılığıyla duyurdu.

Alman marka kısa bir süre önce Polo hatchback'in yerini alacak elektrikli ID.2all modelinin ön gösterimini yapmıştı. Marka aynı zamanda model yelpazesini elektrikli hale getirme planlarını da açıklığa kavuşturdu.

Volkswagen, 2026 yılına kadar 10 yeni elektrikli araç çıkaracak Tam Boyutta Gör
Volkswagen, 2026 yılına kadar farklı segmentlerde boy gösterecek toplam 10 yeni tamamen elektrikli model piyasaya sürmek istiyor. Yeni ID.3 zaten tanıtıldı. Uzun aks mesafesine sahip ID.Buzz ve büyük ID.7 sedan yolda.

En ucuz elektrikli ID.1 olacak

Markanın diğer yeni ürünleri kompakt bir elektrikli crossover ve model serisindeki en ucuz elektrikli otomobil olacağı söylenen ID.1 olacak. Bu otomobilin 20.000 euro'nun altında bir fiyatla tüketicilere sunulması hedefleniyor.

Volkswagen, 2026 yılına kadar 10 yeni elektrikli araç çıkaracak Tam Boyutta Gör
Volkswagen ID.1, Polo ile hemen hemen aynı boyutlarda olacak. Elektrikli otomobilin 57 kWh'lik bir batarya ile donatılacağı ve tek şarjla yaklaşık 402 km menzil sunacağı söyleniyor. Bu modelin üretim versiyonu 2027'ye yakın bir tarihte gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim