Anlık Bildirim

Volkswagen'den Tesla Semi'ye rakip geliyor

Volkswagen'in patronu Herbert Diess, gelecekte piyasaya sürecekleri elektrikli otomobillerin teaser görüntülerini yayınladı. Alman markanın planları arasında Tesla Semi'ye rakip de var.

Volkswagen'den Tesla Semi'ye rakip geliyor Tam Boyutta Gör

Volkswagen Yönetim Kurulu Başkanı Herbert Diess, kisişel Twitter hesabında gelecekteki elektrikli araçlarının tasarım çizgilerini ve sahip olacakları teknolojileri yansıtan dört farklı görüntü yayınladı. Diess elektrikli, dijital ve otonom bir gelecek vadediyor.

Deneyimli yönetici Volkswagen'in Lucid Motors, Xpeng ve NIO gibi elektrikli araç üreticileriyle rekabet etmesine yardımcı olacak modellerle ilgili vizyonlarını kamuoyuyla paylaştı. Diess'in Tesla'yı rakip olarak anmaması bir başka dikkat çekici detay.

İlk görüntü Volkswagen'in Project Trinity olarak bilinen gelecekteki amiral gemisi elektrikli otomobilinin çizimini gösteriyor. Bu otomobil MEB platformunu temel alan mevcut modellerden sonra elektrikli araçların evriminde bir sonraki adım olacak.

Volkswagen'den Tesla Semi'ye rakip geliyor Tam Boyutta Gör

Tam otonom otomobil ve elektrikli tır

Herbert Diess tarafından paylaşılan diğer bir görüntüde direksiyonu olmayan bir otomobilin fütüristik iç mekanını görüyoruz. Bu teaser "Seviye 5" yani tam otonom sürüş teknlojisine sahip bir elektrikli aracın ortaya çıkışına işaret ediyor.

Volkswagen'den Tesla Semi'ye rakip geliyor Tam Boyutta Gör

Son olarak yine Volkswagen Grubu'nun bir parçası olan MAN ile ilgili bir görüntü var. Söz konusu çizim Alman devin Tesla Semi'ye rakip olacak bir elektrikli tır üzerinde çalıştığını gözler önüne seriyor. Volkswagen'in tırı rakibine kıyasla nasıl bir performans sunacak bunu ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim