Anlık Bildirim

Volkswagen Golf'te manuel vites seçeneği kaldırılıyor: İşte nedeni

Volkswagen Golf'ün 2024 yılında yenilenmesi bekleniyor. Avrupa basınına göre Alman marka otomobilde bir başka radikal değişikliğe daha giderek manuel şanzımanı ortadan kaldıracak.
Volkswagen Golf'te manuel vites seçeneği kaldırılıyor: Peki neden Tam Boyutta Gör
Volkswagen, 2024 yılında Golf'ün güncellenmiş bir versiyonunu piyasaya sürmeyi planlıyor. Aktarılan bilgilere göre model makyajlanacak ve iç mekanı yenilenecek. Bununla birlikte Avrupa basını Alman markanın başka bir değişikliğe daha hazırlandığını bildiriyor.

Autocar internet sitesi, yenileme operasyonundaki en radikal değişikliğin GTI de dahil olmak üzere tüm Golf varyantlarından manuel şanzıman seçeneğinin kaldırılması olabileceğini söylüyor. Volkswagen böylece Golf'ü katı Euro 7 çevre standartları içinde tutmuş olacak.

Volkswagen Golf'te manuel vites seçeneği kaldırılıyor: Peki neden Tam Boyutta Gör

Sadece 2 gram fazla emisyon yayıyor

Otomobil üreticisine göre manuel şanzımanlı Golf GTI 162g/km karbondioksit üretirken, otomatik şanzımanlı versiyon 160g/km üretiyor. Aradaki 2 gram fark düşük gibi gözükebilir ancak yıllık üretim hacimleri göz önüne alındığında emisyon kotaları üzerinde önemli bir etkiye sahip olacaktır.

Euro 7 standartları henüz kabul edilmedi ve hala tartışılıyor. Ancak çevre normları mevcut haliyle kabul edilirse, üretici bu adımı atmak zorunda kalacak. Aynı akıbetin manuel vitesle donatılmış diğer Volkswagen modellerini de etkilemesi pek sürpriz olmayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9278 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
emisyon, volkswagen golf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim