Anlık Bildirim

watchOS 10.2, Apple Watch'un kullanışlı özelliğini geri getiriyor

Apple, yeni watchOS 10.2 beta sürümünü yayınladı. Güncelleme, WatchOS 10 ile kaldırılan faydalı Apple Watch özelliğini geri getiriyor.                           
watchos 10.2 beta apple watch kaydırarak saat yüzü değiştirme Tam Boyutta Gör
Apple’ın yeni yayınladığı üçüncü watchOS 10.2 beta sürümü, watchOS 10 güncellemesiyle kaldırılan saat yüzlerini değiştirmeye yönelik bir Apple Watch özelliğini geri getiriyor.

Kaydırma ile saat yüzünü değiştirme özelliği isteğe bağlı olacak

watchOS 10.2 ile birlikte kullanıcılar artık çok hızlı bir şekilde aktif kadranı değiştirebilecek. Saat görünümünde sola veya sağa kaydırıldığında ayarlanmış mevcut saat kadranları arasında geçiş yapılabilecek. Ancak, bu özellik varsayılan olarak açık gelmiyor. Kullanabilmek için Apple Watch Saat ayarları menüsü altından açmak gerekiyor.

Apple, watchOS 9’da herhangi bir ayar yapmadan saat yüzlerini kaydırma hareketiyle değiştirmeye izin veriyordu. Saat yüzlerinin çok kolay bir şekilde yanlışlıkla değişmesine dair Apple, kullanıcılardan çok fazla eleştiri almış olacak ki, watchOS 10’da bu özelliği kaldırdı ve aktif saat görünümünü değiştirmek için uzun basma gerekliliği getirdi. Şirket, şimdi bu özelliği geri getiriyor. WatchOS 10.2 ile birlikte kullanıcı, isterse bu özelliği kullanacak, istemezse kapalı tutacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim