Anlık Bildirim

Çiftlik Bank mağdurları alacaklarını tahsil edemiyor

Binlerce üyenin dolandırıldığı Çiflik Bank skandalının mağdurları alacaklarını tahsil edemiyor. İcra takibi kabul edilen 2 bin kişi karşılarında muhatap bulamadıklarını açıkladılar.
Çiftlik Bank adlı internet girişimi ile dolandırılan binlerce kişi, kaptırdıkları paralarının peşine düşmüş durumda. İcra takibi kabul edilen 2 bin kişi karşılarında muhatap bulamadıkları için alacaklarını tahsil edemediklerini ifade ediyorlar.

Mağdurların paralarını Bitcoin ile ödeyeceğini açıklamıştı

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre, Çiftlik Bank adlı sanal çiftlik oyunu ile binlerce üyesini dolandıran ve yurtdışına kaçan şirket CEO'su Mehmet Aydın'ın, hakim, savcı, doktor ve icra müdürlerini de dolandırdığı ortaya çıktı. WhatsApp üzerinden iletişime geçen yaklaşık 8 bin kişinin Çiftlik Bank'a ait olan taşınmazların peşine düştüğü ifade ediliyor. Akhisar, Burgaz ve Saray'da yer 40 milyon lira değerindeki taşınmazların satılarak paralarının ödenmesini isteyen mağdurlar karşılarında muhatap bulamamaktan yakınıyorlar.
Yüz binden fazla Çiftlik Bank mağdurunun büyük bir çoğunluğunun alacakları için mahkemeye başvurmadığı, başvuruda bulunan az sayıda üyeden ise sadece 2 bininin icra takibinin kabul edildiği belirtiliyor. 3 ay önce sırra kadem basan ve Uruguay'da olduğu iddia edilen Mehmet Aydın, sesli bir açıklama yaparak mağdurların paralarını Bitcoin olarak ödeyeceğini vaat etmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6996 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çiftlik bank, dolandırıcılık ve
2 etiket daha mehmet aydın Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim