Anlık Bildirim

Shazam'ın Chrome eklentisi çıktı

Müzik tespit uygulaması Shazam'ın Chrome eklentisi kullanıma sunuldu. Tarayıcıda çalan şarkıyı tek tuşla anında tespit edebilirsiniz.                            

Shazam Chrome eklentisi nasıl indirilir?

Apple’ın müzik tespit uygulaması Shazam’ın Google Chrome uzantısı kullanıma sunuldu. Eklenti sayesinde yanınızda telefonunuz olmasa bile bilgisayarınızda çalan şarkıyı tespit edebileceksiniz.

Shazam’ın Chrome eklentisi, açık sekmeyi bilgisayardan dinleyerek tespit yapıyor. Bilgisayarınızda mikrofon bulunması gerekmiyor. Kullanmak için müziğin çaldığı sekmeyi açıp Shazam butonuna dokunmanız yeterli oluyor.

Shazam Chrome eklentisi nasıl indirilir?

Shazam uzantısına Apple Music entegrasyonu yapılmış. Şarkının kısa bir bölümünü ücretsiz olarak dinletiyor. Tamamını dinlemek istediğinizde Apple Music’e yönlendiriyor.

Shazam Chrome eklentisi nasıl indirilir?

Shazam eklentisini kullanarak aradığınız tüm şarkılar kayıtlı tutuluyor. Daha önce aramasını yaptığınız şarkıları bu listede görebilir ve şarkıya tıklayarak detaylı bilgilerin bulunduğu Shazam sayfasına gidebilirsiniz. Şarkıların Shazam sayfalarında sözleri, klipleri ve bu şarkıya benzer şarkı önerileri gibi çeşitli bilgiler yer alıyor.

Shazam Chrome eklentisi nasıl indirilir?

Shazam’ın Chrome eklentisini aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Shazam Chrome eklentisi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim