Anlık Bildirim

Google işletmelere soru-cevap bölümü hazırlıyor

Yerel işletmelerin arama sonuçlarında daha doğru bilgiler verebilmesi adına Google şimdi soru-cevap bölümü hazırlıyor. Belirli şehirlerde bölümün test süreci başlamış durumda.

Google aramalarında bir işletmeye ait detaylı bilgi kartları hepimizin işine yarıyordur. Google daha doğru bilgi sağlaması açısından bu kartları sürekli geliştiriyor. Yeni başlayan bir özellik ziyaretçilerin daha fazla etkileşimini ve dolayısıyla işletmenin tanıtımını sağlayacak.

Soru-cevap

Ukrayna bölgesinde fark edilen pilot özellik, işletmelerin arama sonuçlarındaki kartlarına soru-cevap bölümü ekliyor. Kullanıcılar bu bölümde merak ettikleri soruları soruyor ve bizzat işletmenin sahibi veya diğer kullanıcılar cevap veriyor.

Normalde kartlarda yorum kısmı var ve burada kullanıcılar ziyaretleri sonrasında hem yorum yapıyor hem de yıldız veriyor. Bununla birlikte uzayıp giden yorum listelerinde soruları bulmak ve cevaplamak biraz zorlaşıyor. Soruların ayrı bölüme alınması bu zorluğu biraz giderecek. Böylece işletmeler için daha doğru bilgilere ulaşılabilecek veya müşteriler ziyaret öncesinde aklına gelen soruları sorabilecek.

Henüz test aşamasında olduğu için özelliğin ne zaman hayata geçeceği bilinmiyor ancak muhtemelen ilerleyen zamanlarda daha fazla şehirde test edilmesi için kullanıma açılacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim