Anlık Bildirim

Hepsiburada'dan eskiyi getir yeniyi götür uygulaması

Ülkemizin en büyük elektronik ticaret platformu olan Hepsiburada.com eski telefonunu getir yeniyi götür uygulamasına imza attı. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Hepsiburada'dan eskiyi getir yeniyi götür uygulaması Tam Boyutta Gör

Birçok yeniliğin öncüsü olan ve ülkemizin en büyük elektronik ticaret platformu Hepsiburada.com, müşterilerinin 2. el telefonlarını alıp, satış fiyatı değerindeki hediye çekini Hepsiburada.com’dan yapacağı cep telefonu alışverişlerinde kullanabilme imkanı sunuyor.

Kampanya şimdilik Apple, Samsung, LG, Sony, HTC ve General Mobile markalarının bazı modellerinde geçerli ancak ilerleyen dönemlerde marka ve model çeşitliliğinin artacağını söyleyelim. Hepsiburada'nın uyguluma dahilindeki amiral gemisi telefonlara biçtiği fiyatlar ise şu şekilde: iPhone 7 (32GB) 2000 TL, iPhone 7 Plus (32GB) 2600 TL, Samsung Galaxy S7 1250 TL, Samsung Galaxy S7 Edge 1750 TL, LG G5 750 TL, Sony Xperia Z5 550 TL, HTC One M9 440 TL  ve General Mobile Discovery Elite ise 290 TL.

Hepsiburada'dan eskiyi getir yeniyi götür uygulaması Tam Boyutta Gör
 

Uygulamaya katılmak için öncelikle sizden telefonunuzun markasını ve modelini seçmeniz isteniyor. Ardından sizlere telefonla ilgili birkaç soru soruluyor. 

Hepsiburada'dan eskiyi getir yeniyi götür uygulaması Tam Boyutta Gör
 

Yukarıdaki soruları cevaplandırdığınız takdirde, size cihazın IMEI numarası soruluyor. Tüm bunları cevaplandırdıktan sonra kişisel bilgilerinizin istendiği bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz. Yasal zorunluluktan kaynaklanan kişisel bilgilerinizi girdikten sonra işleminize onay vererek sizden ilgili kargo firmasıyla cihazınızı teslim etmeniz isteniyor. Kargo işlemlerinin ücretsiz olduğunu da söyleyelim. Her şey yolunda giderse satışınızın onaylanmasının ardından hediye çekiniz maximum 3 iş günü içerisinde hepsiburada.com'da bulunan kullanıcı hesabınıza tanımlanacaktır.

Hepsiburada.com'un uygulama sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30383 kez okundu.
42 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, e-ticaret ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim