Anlık Bildirim

Koronavirüs salgını Netflix’e yaradı

Bir süredir evde oturmak zorunda olan milyarlarca insan çareyi içerik platformlarında buldu. Netflix yılın ilk çeyreğinde beklentileri ikiye katlayarak yeni abone kazandı.

Koronavirüs salgını Netflix’e yaradı Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını nedeniyle milyarlarca insanın evine kapanması beraberinde internete yüklenme getirdi. Haliyle internet üzerinde içerik sağlayan platformlar ve sosyal medya platformları bu yüklenmeden faydalanmaya başladı.

Netflix abone sayısını arttırdı

Yeni yılın ilk çeyrek rakamlarını açıklayan Netflix, 3 aylık dönemde toplam 15.7 milyon yeni abone kazandığını duyurdu. Bu rakam 7 milyon artış bekleyen analizlerin iki katından fazla. Geçen yıl aynı döneme göre yüzde 23 civarında bir artış elde edilmiş.

Netflix’in geçen yıl sonunda 166 milyon aboneye ulaştığı tahmin ediliyordu. Yeni rakam ile birlikte Mayıs 2020 itibariyle platformun 182 milyon civarında aboneye ulaştığı tahmin edilebilir. Disney+ platformu da bu dönemde abone sayısını ikiye katladı.

Abone sayısının artmasına rağmen firmanın geliri 5.7 milyar dolar beklentisinden sapmadı. Beklentilerin üzerinde abone artışı elde etmesi Netflix’in hisselerini de yüzde 4 oranında yükseltti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5869 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix q1 2020 ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim