Anlık Bildirim

Netflix’in Wednesday dizisi rekor kırmaya devam ediyor

Netflix platformunda yayınlanan Addams Ailesi spin-off dizisi Wednesday büyük ilgi görüyor. 400 izlenme saatini geçen ilk İngilizce dilinde dizi olma başarısını gösterdi. 
Netflix Tam Boyutta Gör
Televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından birisi olma unvanına sahip The Addams Family ya da Addams Ailesi halen rekorlar kırmaya devam ediyor. Doğrudan olmasa da spin-off dizisi Wednesday yeni fenomen olma yolunda.

Wednesday dizisinden büyük başarı

1938 yılında yayınlanmaya başlayan Charles Addams imzalı kara mizah türündeki Addams Ailesi, 1964 yılından itibaren ekranlarda boy gösteriyor. Gerek televizyon yapımları gerekse sinema filmleri ödüllere layık görülmüştü.

Netflix tarafından yayınlanan Wednesday dizisi ise ailenin tek kızı olan Wednesday Addams karakterine odaklanıyor. Havuza pirana doldurduğu için okuldan uzaklaştırılan Wednesday’in ailesi bu kez onu Nevermore Akademisi’ne yazdırır. Soğuk ve duygusuz karakteri ile iletişim kurmakta zorlanan Wednesday, fiziksel kabiliyetleri ile bir cinayeti çözebileceğini fark eder.

8 bölümden oluşan ve ilk 4 bölümünde ünlü yönetmen Tim Burton’un dokunuşu olan Wednesday dizisi daha ilk haftasında 341 milyon izlenme saatine ulaşarak Stanger Things 4 dizisini geride bırakmıştı. İkinci haftasında ise 400 milyon saati geçerek bunu başarabilen ilk İngilizce dilinde dizisi oldu. Bununla birlikte 571 milyon saat ile Squid Game’dan bir hayli uzakta kaldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19792 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Teknoloji Haberleri ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim