Anlık Bildirim

WhatsApp'ta artık fotoğrafları kalitesi düşmeden gönderebileceksiniz

WhatsApp can sıkıcı özelliklerinden birinden daha kurtuluyor. Şirket uygulamadan gönderilen görselleri, en yüksek kalitede göndermenize olanak sağlayacak.

WhatsApp'ta fotoğrafları kalitesi düşmeden gönderebileceksiz Tam Boyutta Gör

Çoğu anlık mesajlaşma uygulaması, veri trafiğini düşük tutmak için görüntüleri sıkıştırır, ancak görüntünün kalitesi de düşer. WhatsApp geliştiricileri bu sorunu çözmeye niyetli görünüyor. Uygulamanın yeni beta sürümünde, gönderilen fotoğrafların sıkıştırma oranını manuel olarak ayarlamak mümkün hale geldi.

Yeni özellik, Android işletim sistemi için WhatsApp 2.21.14.16'nın test yapısında tespit edildi. Wabetainfo tarafından yayınlanan ekran görüntüsü, yeni özelliğin nasıl çalışacağını gösteriyor. Bu özellik, geçtiğimiz günlerde sunulan ve gönderilen videoların kalitesini seçme işlevinin aynısı diyebiliriz.

WhatsApp'ta fotoğrafları kalitesi düşmeden gönderebileceksiz Tam Boyutta Gör

Yeni özellik test edildikten sonra yayınlanacak

Kullanıcılara üç seçenek sunulacak: Otomatik, en iyi kalite ve veri tasarrufu modu. Otomatik seçeneği, görselleri en iyi sıkıştırma algoritmasını kullanarak göndermenizi sağlayacak. En iyi kalite seçeneğiyle görselleri neredeyse orjinal çözünürlüğünde gönderebileceksiniz. Veri tasarrufu seçildiğinde ise sıkıştırma maksimum olacak.

Uygulama menüsündeki "Depolama ve veri >> İndirilen medyanın kalitesi" bölümünden yüklenen tüm resimler için varsayılan ayarı değiştirebilirsiniz. Yeni işlev henüz test aşamasında ve yakın zamandaki kararlı sürümde kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14577 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim