Anlık Bildirim

WhatsApp'ı tek numara ile iki telefonda kullanmaya izin veren özellik betada sunuldu

WhatsApp, sohbet geçmişini iki cihaz arasında senkronize etmenize izin verecek bir mod üzerinde çalışıyor. Yeni güncellemeyle WhatsApp'ı tek numara ile iki telefonda kullanmak mümkün olacak.

whatsapp companion mode

En yeni WhatsApp özelliklerini herkesten önce test eden WABetaInfo’ya göre, yakında yayınlanacak güncelleme ile hesabınıza başka bir mobil cihaz bağlamanıza izin verecek bir mod (companion mode) eklenecek. Bu, mevcut olan çoklu cihaz modunun geliştirilmiş bir sürümü olacak ve aynı anda hem iş hem de kişisel cihaz kullananlar için harika olacak.

WhatsApp tamamlayıcı mod

WABetaInfo, WhatsApp Android uygulaması beta sürümü 2.22.15.13 güncellemesi ile bu özelliğin geldiğini belirtti. Görünüşe göre WhatsApp, sohbet geçmişi tüm bağlı cihazlara aktarıldığı esnada sohbet içinden senkronize işleminin sürdüğüne dair uyarı gösterecek.

Bu özellik geldiğinde, kullanıcılar WhatsApp’a giriş yaptıkları anda sohbetleri her iki bağlı cihaz arasında eşitlenecek, geçiş esnasında sohbetler ilk telefondan taşınacak ve mevcut hesaptan otomatik olarak çıkış yapılacak.

Bu özellikle çoklu cihaz modundaki sınırlamalar kalkacak. Şu dan bildiğiniz üzere tek akıllı telefon ve tablet, PC, dizüstü bilgisayarlar dahil üç başka cihazla sınırlısınız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6349 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim