Anlık Bildirim

Whatsapp’a yeni bir çizim aracı özelliği geliyor

iOS'un yeni paylaşılan bir beta güncellemesinde Whatsapp'a eklenen yeni bir çizim özelliği ortaya çıktı. Kullanıcı deneyimini arttıracak yeni özellik yakında kullanıma sunulabilir.

Whatsapp’ın sıradaki yeni özelliği belli oldu: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Popüler haberleşme uygulaması Whatsapp, kullanıcıların uygulama deneyimini geliştirecek yepyeni bir özellik üzerinde çalışıyor. WaBetaInfo tarafından bildirilenlere göre yalnızca belirli bölgelerde kullanıma sunulan iOS 22.8.0.73 beta sürümünde, uygulamaya eklenen ve görüntüleri düzenlemeye yardımcı olacak yeni bir çizim aracı ortaya çıktı.  

Mevcut özelliği geliştirecek

Paylaşılan görsele baktığımızda aracın karalama özelliği için yeni bir bulanıklaştırma aracı ve kalem için üç yeni seçenek eklendiğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte Whatsapp’ın mevcut uygulamasında bulunan çizim özelliğine yeni yetenekler kazandırması beklenen yeni güncelleme, kullanıcıların resimler üzerinde karalama yapmasına veya bu resimleri özel notlar ve açıklamalar ile düzenlemelerine olanak tanıyacak.

Whatsapp’ın iOS sürümünde fark edilen ve henüz test aşamasında olan yeni özelliğin Android sürümüne gelip gelmeyeceği şu an için bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim