Anlık Bildirim

WhatsApp'a yeni özellik: Kaybolan mesajlar sohbet içerisinde saklanabilecek

Telegram ve Discord gibi uygulamaların en büyük rakibi olan WhatsApp, yeni özellikler ile güncellenmeye devam ediyor. Yakında gelecek güncelleme ise kaybolan mesajların saklanmasına izin verecek.
WhatsApp, kaybolan mesajları kaydetmenize izin verecek Tam Boyutta Gör
Meta’nın en önemli ürünleri arasında yer alan WhatsApp, büyük güncellemeler ile desteklenmeye devam ediyor. Firmanın platform için hazırladığı yeni güncelleme, kaybolan mesajların kaydedilmesine izin verecek.

Karşı taraftan izin almanız gerecek

Geçtiğimiz aylarda şirket içi testlerde denenen yeni özellik, yenilenmiş versiyonu ile önümüzdeki haftalarda küresel olarak kullanıma sunulacak. Bu özellik ile kullanıcılar, karşı taraftan gelen kaybolan mesajları saklayabilecek. Meta, şirket içi denemelerden sonra bu özelliği gizlilik ve güvenlik önlemleri ile güçlendirmiş.

Yenilenmiş özellik ile kaybolan bir mesajı kaydetmek isterseniz, karşı tarafa “Birisi kaybolan mesajınızı saklamak istiyor, buna izin veriyor musunuz?” bildirimi gidecek ve karşı tarafın izin vermesi halinde bu mesajı saklayabileceksiniz, karşı taraf izin vermezse de işleminiz engellenecek ve mesaj, belirlenen süreden sonra kaybolacak. Saklanan mesajlar, sohbet içerisinde “yer imi” ikonu ile görünecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4769 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, meta ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim