Anlık Bildirim

WhatsApp, macOS için yeni bir masaüstü uygulaması geliştiriyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın Windows'a özel yeni WhatsApp beta sürümünü kullanıcılara sunmasının ardından macOS'a özel bir uygulama daha geliştirdiği ortaya çıktı.

WhatsApp, macOS için yeni bir masaüstü uygulaması geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Meta'ya ait popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın geçtiğimiz günlerde Windows için yeni WhatsApp beta sürümünü Microsoft Store'da yayınlamasından sonra macOS için de yeni bir masaüstü uygulaması üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

macOS'a özel WhatsApp uygulaması kullanımı daha kolay bir arayüzle gelecek

WhatsApp, macOS için yeni bir masaüstü uygulaması geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Yukarıda paylaşılan ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, macOS için geliştirilen WhatsApp uygulamasına giriş yapmak için uygulamayı ilk kez açtığınızda, QR Kodunu taramanız gerekiyor. Ayrıca kullanıcılar sadece iOS cihazlarını değil Android cihazlarınıda uygulamaya bağlayabilecekler.

Ayrıca şirketin geliştirme aşamasında olduğu macOS'a özel uygulama, Mac Catalyst ile oluşturulmuş yerel bir uygulama ve bu uygulamanın arayüzü sayesinde WhatsApp'ı Mac'inizde kullanmak daha kolay olacak. Ancak uygulama şu anda geliştime aşamasında olduğundan henüz kullanıma sunulmadı. Yakın bir zamanda kullanıma sunulacağı ise çıkan söylentiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim