Anlık Bildirim

WhatsApp, sesli kayıt sırasında duraklatma özelliği üzerinde çalışıyor

WhatsApp, sesli mesaj gönderirken kullanıcıların kayıtları duraklatmalarına ve kaldıkları yerden devam etmelerine olanak tanıyacak yeni bir özellik üzerinde çalışmalar yürütüyor.

WhatsApp'ta sesli mesaj gönderilirken kayıt duraklatılabilecek Tam Boyutta Gör

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanışlı bir özellik üzerinde çalışıyor. Yeni özellik ile kullanıcılar, sesli mesajları kaydederken duraklatabilecek ve daha sonra ses kaydına devam edebilecek.

Sesli mesajları duraklatma özelliği geliyor

WhatsApp hakkında yaptığı haberlerle bilinen WABetaInfo, platformun henüz geliştirme aşamasında olduğu bir özelliği ortaya çıkardı. Bir konuşma sırasında sesli mesaj göndermek isteyen kullanıcılar, mikrofon düğmesine bastıktan sonra isterlerse sesli mesajı duraklatabilecek. Duraklatılan sesli mesaja devam edilebilecek, silinebilecek ya da karşı tarafa gönderilebilecek.

Sesli mesajları duraklatma özelliğiyle kullanıcıların artık bir sesli mesaj gönderirken ara verilmesi gerektiğinde mesajı silme ya da eksik şekilde karşı tarafa gönderme zorunluluğu ortadan kaldırılmış olacak.

Özelliğin platforma ne zaman dahil edileceğine dair bir bilgi bulunmuyor. Sesli mesajlarda duraklatma özelliği henüz beta sürümlerde test edilmeye başlanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim