Anlık Bildirim

Yakında WhatsApp Topluluk kanallarındaki duyuruları yanıtlayabileceksiniz

Geçtiğimiz günlerde Favori Kişiler özelliğini test eden WhatsApp, şimdilerde topluluk üyelerinin yöneticilerle kolaylıkla etkileşim kurmasını sağlayan yeni bir özellik test ediyor. İşte detaylar:
WhatsApp topluluk duyuru gruplarındaki mesajlar yanıtlanabilecek
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz günlerde Favori Kişiler özelliğini test etmekteydi. Kendini geliştirmeye kaldığı yerden devam eden uygulama, yakın bir zamanda ise yeni bir özelliği test ederken görüntülendi.

Yakında WhatsApp topluluk üyeleri, yöneticilerle kolaylıkla etkileşim kurabilecek

WhatsApp, topluluk üyelerinin yöneticilerle kolaylıkla etkileşim kurmasına olanak tanıyan yeni özellikler test etmekte. Yakın bir zamanda ise Android için WhatsApp beta 2.24.4.12 güncellemesi ile WhatsApp'ın topluluk üyelerinin topluluk duyuru gruplarındaki mesajlara yanıt vermesine olanak tanıyan bir özelliği kullanıma sunduğu ortaya çıktı.

WhatsApp topluluk duyuru gruplarındaki mesajlar yanıtlanabilecek Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere bazı beta test kullanıcıları artık topluluk duyuru gruplarında paylaşılan mesajlara yanıt verebiliyor. Duyuru yanıtlama özelliğinin devreye girmesiyle birlikte tüm üyeler bu gruplardaki mesajlara yanıt vererek aktif olarak katılabilir ve diğer üyelerin yanıtlarını görüntüleyebilir. Ancak 1024'ten fazla katılımcının bulunduğu büyük topluluklardaki kullanıcılar, şu anda bu özelliği deneyememekte. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim