Anlık Bildirim

Xiaomi Mix Flip ve Mix Fold 4'ün yeni özellikleri ortaya çıktı

Önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi Mix Flip ve Mix Fold 4'ün özellikleri, yapılan yeni bir Weibo pyalaşımı sayesinde ortaya çıktı. İşte detaylar:
Xiaomi Mix Flip ve Mix Fold 4'ün yeni özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Xiaomi, şimdilerede yeni katlanabilir cihazları Mix Flip ve Mix Fold 4 üzerinde çalışmakta. Geçmiş sızıntılar Mix Flip'in ay sonuna kadar Xiaomi 14 Ultra ile birlikte piyasaya sürülebileceği ve Mix Fold 4'ün de yılın ikinci çeyreğinde tanıtılabileceğini ortaya çıkarmıştı. Yakın bir zamanda ortaya çıkan yeni bir rapor ise cihazların yeni özelliklerini ortaya çıkardı.

İşte Xiaomi Mix Flip ve Mix Fold 4'ün beklenen özellikleri:

Tipster Digital Chat Station'ın (DCS) yakın tarihli bir Weibo gönderisi, Xiaomi'nin ilk dikey katlanabilir akıllı telefonu olması planlanan Mix Flip ve yatay katlanabilen Mix Fold 4'ün yeni özelliklerini ortaya çıkardı. Arka tarafında 50 megapiksel birincil kamera ve telefoto kameradan oluşan çift kamera kurulumunun olması beklenen cihaz, paylaşıma göre Snapdragon 8 Gen 3 SoC ile donatılacak ve uydu bağlantısı desteğine sahip olacak.

Xiaomi Mix Flip ve Mix Fold 4'ün yeni özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Xiaomi Mix Fold 4'e değinecek olursak ise Snapdragon 8 Gen 3 yongasını ve uydu iletişim desteğine sahip olacak. Son olarak paylaşıma göre son derece ince ve hafif bir tasarımla gelecek cihaz, OIS'li 50 MP ana sensörün ev sahipliği yaptığı dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim