Anlık Bildirim

WhatsApp Web’e çıkartma oluşturma özelliği eklendi

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, web sürümüne yeni bir çıkartma özelliği ekledi. Açıklamalara göre artık WhatsApp Web üzerinden sticker oluşturmak mümkün olacak.

The Verge’e göre popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, web ve masaüstü sürümlerine yeni bir özellik ekliyor. Açıklamalara göre kullanıcılar arasında oldukça popüler olan çıkartmalar (sticker), WhatsApp Web ve masaüstü uygulaması üzerinden oluşturulabilecek. Ayrıca özelliğin, şu an WhatsApp Web'te bulunduğu, önümüzdeki günlerde de masaüstü uygulamasına geleceği açıklamalar arasında yer aldı.

WhatsApp Web'ten sticker oluşturmak mümkün olacak

Bu oldukça önemli bir gelişme çünkü önceden web sürümünde veya masaüstü uygulamasında çıkartma oluşturmak mümkün değildi. Bunu yapmak için başka uygulamalara gerek duyuluyordu. Dev şirkete göre artık bu durum değişecek.

Bilgisayarda bulunan görseller çıkartmaya dönüştürülebilecek

Açıklamalara göre çıkartma oluşturmak için WhatsApp Web veya masaüstü uygulaması üzerinden herhangi bir sohbete girmeniz, daha sonra sohbette bulunan ‘ataş’ simgesine tıklamanız ve ‘çıkartma’ seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra da bilgisayarınızda bulunan herhangi bir görseli oldukça kolay bir şekilde çıkartmaya dönüştürebilme imkânınız oluşuyor.

Sticker nasıl oluşturulur? Tam Boyutta Gör

Ayrıca, seçilen görsele emoji ve yazı eklenebileceği, görselin arka planının kaldırılabileceği, düzenlenip kırpılabileceği ve mevcut çıkartmaların üzerine eklenebileceği de açıklamalar arasında yer aldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim