Anlık Bildirim

Winamp, Android ve iOS'a geri dönüyor

Efsanevi müzik oynatıcı Winamp'ın geliştiricileri, uygulamayı yeni bir tasarım ve yeni özelliklerle geri getirdiklerini duyurdular.                              
Winamp, Android ve iOS'a geri dönüyor Tam Boyutta Gör
İkonik müzik çalar Winamp güncellenmiş haliyle mobil platformlarda yayınlandı. Android ve iOS için uygulamalar sınırlı sayıda kullanıcı ile kapalı beta test modunda kullanıma sunuldu.

Çevrimdışı müziğe odaklanan eski Winamp uygulaması yıllar önce uygulama mağazalarından kaldırılmıştı. Geliştiriciler perde arkasında uygulamayı daha da geliştirmek üzere çalışıyorlardı ve Temmuz ayı başında akıllı telefonlara geri döndüğünü duyurdular.

Bağımsız sanatçıları destekleyecek

Winamp'ın ilginç özelliklerinden biri, bağımsız sanatçıların yalnızca hayranlarıyla etkileşime girip doğrudan ürün satabilecekleri bir alan değil, aynı zamanda akış için şarkı kütüphaneleri barındıran Fanzone. Hayranlar, müziklerini dinlemek için her sanatçıya ayrı ayrı ayda 1 dolar ödeyebilecekler.

Kullanıcılar ayrıca karışık çalma listeleri de oluşturabilecekler. Bu listelerde, yerel parçaları abone oldukları sanatçıların müzikleriyle birleştirilecek. Buna ek olarak, geliştiriciler podcast'lere, radyo istasyonlarına ve hatta sesli kitaplara erişim sözü veriyorlar. Uygulamanın tam sürümünün önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9312 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
winamp, müzik oynatıcı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim