Anlık Bildirim

Windows 11 dosya gezgini hatası devam ediyor

Windows 11 işletim sisteminde uzun bir süredir kullanıcıların canını sıkan dosya gezgini bellek hatası halen giderilmiş değil. Bugün nihai sürümde de karşımıza çıktı.

Windows 11 dosya gezgini hatası Tam Boyutta Gör

Windows 11 işletim sistemi bugün itibariyle indirmeye sunuldu ve kurulu ilk bilgisayarlar da satışa sunuldu. Bununla birlikte henüz taşlar yerine oturmadığı için bazı hatalar da nihai sürüme geçmiş durumda. 

Windows 11 dosya gezgini hatası

İlk sürümlerden bu yana Windows 11 işletim sisteminde dosya gezgini kaynaklı bir bellek hatası mevcut. Sistem dosya gezgini kapansa bile belleği boşaltmadığı için bir süre sonra bilgisayar yavaşlıyor ve kritik işlemlerde donma yaşanıyor. 

Kullanıcılar Görev Yöneticisi açık iken Win+E tuşlarına sürekli bastığında dosya gezginin bir anda en çok bellek kullanan uygulama haline geldiğini belirtiyor. Sistem kapatılıp açıldığında ise bellek boşaltılıyor. Bununla birlikte düşük RAM belleği olan kullanıcıların rahatsız olacağı kesin. 

Can sıkıcı bu bellek hatası için Microsoft’a sayısız raporlama yapılmış durumda ancak henüz firmadan bir açıklama yapılmış değil. Bu bakımdan hata için bir yama yayınlanacak mı net bilgi yok. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14345 kez okundu.
26 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 11, Windows 11 dosya gezgini ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim