Anlık Bildirim

Windows 11 güncellemesi Başlat menüsünü bozdu

Yayınlanan son Windows 11 güncellemesi Başlat menüsünü çalışamaz duruma getirdi. Microsoft ise bu sorunla ilgili olarak üçüncü taraf yazılımları suçluyor.       

Windows 11 güncellemesi Başlat menüsünü bozdu Tam Boyutta Gör

Microsoft'ta sık sık olduğu üzere, Windows 11 için KB5028254 numarasıyla yayınlanan son güncelleme Başlat menüsüyle ilgili bir soruna neden oldu: Menü çalışmayı reddediyor. Ancak ilginç olan şu ki, şirket suçu başkalarına attı ve soruna bir çözüm üretmeyecek.

Microsoft'a göre sorun yardımcı programlarda

Microsoft'a göre sorunun nedeni, işletim sistemine ince ayar yapmak için tasarlanmış bir yardımcı program olan ExplorerPatcher. Şirketin de belirttiği gibi, program işletim sistemi tarafından desteklenmeyen özellikler kullanıyor ve bu da arızaya yol açıyor. Bu nedenle, kullanıcıların iki seçeneği var - ya ExplorerPatcher ve benzeri yazılımları kullanmayı bırakmak ya da her şeyi düzeltme talebiyle bu programların geliştiricileriyle iletişime geçmek.

Windows 11 güncellemesi Başlat menüsünü bozdu Tam Boyutta Gör
ExplorerPatcher ve StartAllBack ile ilgili benzer bir hikayenin yılın başında yaşanmış olması dikkat çekici. Ancak, o zaman aksaklıklar Başlat menüsünde değil, Explorer'da meydana gelmişti. Kullanıcıları sıkıntıya sokan Başlat menüsünün çalışmama sorununun ise nasıl çözüleceği şimdilik soru işareti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8371 kez okundu.
13 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, hata ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim