Anlık Bildirim

Windows 11'in güncelleme sistemi tekrar bozuldu

Windows 11'in güncelleme sisteminde yaşanan sorun devam ediyor. Son birkaç aydır kullanıcıların güncellemeleri yüklemesini engelleyen hata tekrar ortaya çıktı. 
Windows 11'in güncelleme sistemi tekrar bozuldu Tam Boyutta Gör
Windows 11 güncelleme sisteminde son birkaç aydır devam eden bir sorun var. Söz konusu sıkıntı Microsoft'un geçen hafta ve bu ayın başlarında yayınladığı KB5022303 ve KB5022360 numaralı güncellemelerde yeniden ortaya çıktı.

Bazı kullanıcılar ilgili güncellemeleri indirip yüklemeye çalışırken 0x800f0831 hata koduyla karşılaştıklarını söylüyorlar. Buna benzer Windows Update sorunlarının son 5-6 aydır devam etmesi şirketin henüz sorunu çözemediğinin bir işareti.

Windows 11'in güncelleme sistemi tekrar bozuldu Tam Boyutta Gör

Microsoft hala çözüm üretemedi

Geri Bildirim Merkezi'nde beş ay önce yayınlanan bir gönderide bile Windows 11 güncellemesinin kurulum sürecinde yaşanan sorunlardan bahsediliyor. Microsoft yetkilileri sorunun farkında ve ortadan kaldırmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Yazılım devi hizmet yığını güncellemelerini (SSU) aylık toplu güncellemeye dahil etmek de dahil olmak üzere bazı yollar denedi ancak bu yaklaşım da işe yaramadı. Geçici çözüm olarak Microsoft Update Kataloğu aracılığıyla sunulan .msu dosyaları kullanılabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim