Anlık Bildirim

Windows 11 varsayılan olarak karanlık modda gelebilir

Yazılım devi Microsoft'un, Windows 11 işletim sistemini varsayılan olarak karanlık modda sunacağı bildirilirken, şirketin bu kararı bazı tartışmaları da beraberinde getirdi.

Windows 11 varsayılan olarak karanlık modda gelebilir Tam Boyutta Gör

Microsoft, yaklaşmakta olan Windows 11 işletim sisteminin bazı sürümlerinde karanlık temayı varsayılan olarak belirlemeye karar verdi. Bu şaşırtıcı değil, çünkü karanlık tema çeşitli programların kullanıcıları arasında oldukça popüler.

Microsoft'un bu kararı bazı endişeler doğurdu

Ayrıca Microsoft, "parlak ekranlara bakarak çok zaman harcadığımıza" inanıyor, bu nedenle karanlık mod varsayılan olarak etkinleştirilecek. Microsoft Inspire etkinliği sırasında, şirket temsilcileri, geliştiricilerin "Windows 11'in tüm ticari sürümlerinde" karanlık modu etkinleştirmeyi planladıklarını ve aynı zamanda işletim sisteminin özel sürümlerinde klasik temayı varsayılan olarak kullanmaya devam edeceklerini doğruladı.

Açıkçası, böyle bir karar, kullanıcının klasik temayı unutabileceği anlamına gelmiyor. İstenirse, ayarlarda bağımsız olarak etkinleştirilebilecek ve ana tema olarak ayarlanabilir olacak. Öte yandan Karanlık Modun her monitörde iyi görünmeyebileceği ve daha az okunabilir olacağı konusunda da bazı endişeler var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8105 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim