Anlık Bildirim

WinRAR, Windows 11'e eklenecek olan RAR desteğiyle ilgili endişeli

WinRAR şirketi Microsoft'un Windows 11'e ekleyeceği RAR desteği hakkında açıklama yaptı. Şirket bunun endişe verici olduğunu ve ileride sorunlar yaşatabileceğini düşünüyor.
WinRAR, Windows 11'e gelecek olan RAR desteğiyle ilgili endişeli Tam Boyutta Gör
Microsoft geçtiğimiz günlerde Windows 11'e RAR arşivleri için yerel destek eklemek için çalışmalara başladığını bildirmişti. Neowin portalı ise WinRAR programının geliştiricileri ile temasa geçerek konuyla ilgili yorum yapmalarını istedi.

Microsoft muazzam bir güce sahip

WinRAR satış ekibi üyesi Louise Cusworth, gönderdiği e-postada şirketin "Microsoft'un kararından onur duyduğunu" yazıyor ancak ekliyor:"Endişeli miyiz? Elbette endişeliyiz çünkü biz küçük bir şirketiz ve Microsoft muazzam bir güce sahip milyarlarca dolarlık büyük bir uluslararası şirket".

Kasworth ayrıca Microsoft'un kararının WinRAR'ın gelecekteki faaliyetleri için sorunlara neden olacağını yazıyor. Bunun anlamı, şirketin arşivleme algoritmalarını Windows geliştiricilerine aktarmamış olması. Dolayısıyla işletim sistemi kullanıcıları RAR arşivlerini yalnızca dahili araçları kullanarak çıkarabilecekler. Bunları oluşturmak için, daha önce olduğu gibi, WinRAR yardımcı programının yüklenmesi gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8549 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
winrar, windows 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim