Anlık Bildirim

Xbox; Hindistan, Afrika veya Güney Amerika'dan oyun stüdyosu satın almak istiyor

Özellikle son dönemde satın aldıkları oyun stüdyoları ile birçok kez gündeme gelen Xbox, Hindistan, Afrika veya Güney Amerika'dan da oyun stüdyosu satın almayı planladıklarını söyledi.

Xbox farklı ülkelerden de stüdyo satın almak istiyor Tam Boyutta Gör

Özellikle son dönemde büyük şirketlerin daha da büyümesi ile birlikte birçok satın alım gördük. Microsoft'un Bethesda başta olmak üzere birçok oyun stüdyosu satın alması da en dikkat çekenlerin arasında. Hatta bu satın alımlara devam edeceklerini de söylediler. Son açıklamaları ise yine bu yönde bir açıklama.

Hindistan, Afrika veya Güney Amerika'dan Yeni Stüdyolar

Geçtiğimiz günlerde The Guardian ile konuşan Xbox başkanı Phil Spencer, şirketin Hindistan, Afrika veya Güney Amerika'dan stüdyo satın almasını beklediğini ve bu olmazsa çok şaşıracağını söyledi. Xbox Game Studios başkanı Matt Booty ise Phil Spencer'ı onaylayarak alacakları stüdyonun yalnızca birkaç yüz kişiden oluşmasını beklediklerini söyledi.

Xbox Game Studios şu anda tümü Kuzey Amerika, Avrupa veya Japonya'da bulunan 20'den fazla yan kuruluş ve bölümden oluşmaktadır. Hindistan, Afrika veya Güney Amerika gibi oyunların görece daha az gündemde olduğu ülkelerde de böyle bir yatırım yapmaları hem o ülke için hem de oyun sektörü için güzel bir haber. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim